Responsive EU Cookie Notify

Sourraya Lemnawar

 

Mijn naam is Sourraya Lemnawar, in 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij ingezet voor verschillende projecten binnen de muziekwereld en heb ik ervaring opgedaan met o.a. het opzetten van een marketingplan. Sinds 2019 ben ik werkzaam als medewerker Marketing & Communicatie bij Flexis Uitzendbureau.

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van de marketingstrategieën en doelstellingen op de korte en langere termijn. Daarnaast zorg ik er ook voor dat het grafische aspect aansluit bij de doelstelling en doelgroep. Mijn werk zie je regelmatig op de social media kanalen: Facebook, Instagram & Linkedin voorbijkomen. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je de ruimte krijgt om jezelf op je eigen manier te ontwikkelen. Omdat de kernwaarden van Flexis Uitzendbureau goed aansluiten op mijn eigen waarden is het fijn om dit te combineren.

Mijn interesses liggen naast de commercie in de maatschappelijke en culturele aspecten. Het verbinden van verschillende culturen is waar mijn kracht ligt. Doordat ik een breed netwerk heb kan ik goed inspelen op de behoeften van onze opdrachtgevers en werknemers. Ik heb oog voor detail en zorg voor een fijne samenwerking voor alle partijen die daarbij betrokken zijn. Ik hou van diversiteit en sta open voor het ontdekken van nieuwe dingen. Contact opnemen met Sourraya? Dat kan via 06-19043345 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Partners

denorm logo            Logo stipp