Responsive EU Cookie Notify

Gerrie van Kleef

Ik ben Gerrie en ik heb een allround administratieve/ financiële achtergrond. Ik heb jarenlang bij een financiële instelling gewerkt. Een aantal jaren op part-time basis vanwege de opvoeding van mijn kinderen. Daarnaast heb ik vele jaren gymnastieklessen gegeven aan kinderen en volwassenen.

Daaruit voortvloeiend is mijn vrijwilligerswerk ontstaan in diverse bestuurlijke functies bij verschillende verenigingen.

Toen ik graag meer vaste uren aan het werk wilde ben ik sinds 2007 in de uitzendwereld terecht gekomen. Weer in een administratieve, boekhoudkundige en management ondersteunende functie. Daar ligt ook mijn grootste interesse en kwaliteit. Bezig zijn met cijfertjes, regeldingen, informatieverstrekking en controle.

Sinds mei 2015 ben ik werkzaam bij Flexis. Gewoon gesolliciteerd op een vacature die geplaatst was en die mij erg aansprak. Er was meteen een wederzijdse klik bij het eerste gesprek. Ik voel me dan ook als een vis in het water bij Flexis. Administratie en regelen is echt mijn passie. Binnen Flexis ben ik verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, verwerken financiële gegevens, aangiften, controle werkzaamheden en administratie.

Ik hou van eerlijkheid en betrouwbaarheid. Je moet van elkaar op aan kunnen en afspraken nakomen. De basis van een goed team, bestaat uit een gestructureerde, naadloze samenwerking tussen front- en backoffice. Daar wil ik graag, samen met mijn collega’s, mijn energie in steken.

Mijn toegevoegde waarde binnen Flexis is “spin of control” en dat mijn collega’s weten, dat hetgeen er van mij gevraagd wordt ook op tijd uitgevoerd wordt. Ik voel me ontzettend verantwoordelijk en zal onze uitzendkrachten en inleners, maar ook mijn collega’s niet snel teleurstellen. Op mij kun je rekenen!

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu