Responsive EU Cookie Notify

Wie is Flexis?

Rachelle Degirmenci

Mijn naam is Rachelle Degirmenci - Johan, directeur en eigenaar van Flexis Uitzendbureau. Zelf ben ik in 2006 gestart in de uitzendbranche. Ik ben begonnen als intercedent bij een middelgrote uitzendorganisatie, waar ik in korte tijd de kans kreeg door te groeien naar vestigingsmanager.

Lees verder...

Angela Cornelissen - Schreven

Mijn naam is Angela en in 2013 heb ik mijn HBO-diploma van de opleiding Food & Business behaald. Daarna ben ik begonnen als leidinggevende in de horeca. Tijdens dat werk miste ik echter een belangrijk element in mijn functie, namelijk bezig zijn met het aannemen van nieuw personeel en de verdere ontwikkeling van mensen.

Lees verder...

Gerrie van Kleef

Ik ben Gerrie en ik heb een allround administratieve/ financiële achtergrond. Ik heb jarenlang bij een financiële instelling gewerkt. Een aantal jaren op part-time basis vanwege de opvoeding van mijn kinderen. Daarnaast heb ik vele jaren gymnastieklessen gegeven aan kinderen en volwassenen.

Lees verder...

Denise Holstein - Toonen

Ik ben Denise Holstein. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Flexis Uitzendbureau als accountmanager. Hiervoor heb ik mijn bachelor Nederlands Recht afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarna ben ik meteen verder gegaan met de master Burgerlijk Recht.

Lees verder...

Manon Daniels

Mijn naam is Manon Daniels. In maart 2018 ben ik begonnen als Intercedent/ Recruiter bij Flexis Uitzendbureau. In deze functie ben ik met name verantwoordelijk voor het generen van new business en het recruiten van werkzoekenden voor... 

Lees verder...

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu