Responsive EU Cookie Notify

Als ondernemer ben je bezig met dat waar je goed in bent. Je levert een product of een dienst zoals jij vindt dat het goed aansluit op de wensen van je afnemers. Dat vraagt je volle aandacht. Je kunt het niet alleen en hebt daarvoor goede medewerkers nodig. Maar voor je het weet ben je drukker met de organisatie en begeleiding van je personeel dan doen waar je zo goed in bent.

Het volgen en uitvoeren van de constant veranderende wet- en regelgeving is in onze huidige tijd een intensieve taak die niet alle ondernemers willen of kunnen uitvoeren. Toch ben je het verplicht je als een goed werkgever te gedragen en te handelen.

De obstakels die je als werkgever tegen kunt komen zijn soms tijdelijk maar soms ook langduriger van aard. In bepaalde gevallen kan het iets zijn waarmee je je eigenlijk helemaal niet wilt bezig houden. Flexis is een ervaren organisatie die beschikt over professionals in het uitzenden, payrollen en werven en selecteren van werknemers. Daarbij hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van wet- en regelgeving, cao’s en arbeidsrecht. Deze kennis hebben wij in huis en delen wij graag vrijblijvend. Gewoon omdat het dan voor iedereen helder is en lekkerder werkt.

Diensten

Flexis ondersteunt u graag in:

Payrolling

Uitzenden

Werving & selectie

Advies

Coaching

Downloads

Voor u als werkgever zijn er verschillende downloads beschikbaar.

Bekijk de downloadomgeving.

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu